2012 m. sausio 17 d., antradienis

Tai,kas turėtų būti kiekvienos merginos kosmetinėje

Kosmetinė - kiekvienos merginos palydovė. Tačiau dažnai susiduriame su tokia bėda - kosmetinė per didelė ir netelpa į rankinuką,todėl ją paliekame namuose.O taip būti neturėtų. Parengiau trumpą kosmetinės turinio sąrašiuką,kad visada galėtum ją turėti su savimi.

Nagų dildė.
Manau,kad be šios pagalbininkės vargu ar apsieitume. Turbūt ne vienai iš mūsų besirengiant,kažką dirbant ar paprasčiausiai būnant mokykloje yra nuskilęs ar nulūžęs nagas. Tai ne tik atrodo neestetiškai,bet ir sukelia irzlumą,nes nagas prie visko kimba. Problemos išvengsi,jeigu kosmetinėje turėsi nedidelę nagų dildę,su kuria per kelias minutes paslėpsi nago defektą.


Mini šukos.
Na,galite sakyti ką norit,bet be elementariausių šukų tikrai neapsieisime. Žinoma,nebūtina su jomis brūžinti per kiekvieną pertrauką,bet nors kartelį į dieną - vertėtų. Taip išvengsi plaukų susivėlimo ir juos lengviau plaikstys vėjas.
Blakstienų tušas.
Neįvardinčiau jo,kaip vieno iš svarbiausių,nes yra nemažai merginų,pripažįstančių tik natūralų grožį. Tačiau neturinčioms nieko prieš makiažą,siūlau kosmetinėje visada turėti blakstienų tušą. Juk negali žinoti,galbūt staigiai reikės dalyvauti kokiame nors renginyje,ar vykti į svečius. Užteks kelis kartus brukštelėti blakstienas - ir jos elegantiškai pailgės.

Rankų kremas.
Reikalingas tiek šaltuoju,tiek šiltuoju sezonu. Žiemą jis būtinas suskilinėjusioms rankos drėkinti,o vasarą - sumažinti nuo karščio atsiradusį patinimą.Pati naudoju tokį kremą kaip nuotraukoje. Geras,tik kvapas galėtų būti šiek tiek mažiau erzinantis.

Maskuojamasis pieštukas.
Tai geriausia priemonė greitai ir nesunkiai paslėpti spuogus arba veido paraudimus. Nereikia dusinti veido po storu pudros sluoksniu,ir vaikščioti oranžinei kaip apelsinui :)

Lūpų balzamas.
Šaltuoju sezonu nepamiršk suskirdusių lūpų palepinti ekologišku lūpų balzamu. Jis ne tik pašalins nemalonų sausų lūpų pojūtį,bet ir suteiks švelnų ir gražų blizgesį. Taip pat,labiau tiks kasdienai,mokykloje,kad prisidažiusi lūpų dažais neatrodytum iššaukiančiai.

Veidrodėlis.
Reikalingas visiems aukščiau išvardintiems punktams stebėti ir kontroliuoti. 
Veidrodėlis - būtinų būtiniausias,kad galėtum žiūrėti ar atrodai gražiai,bei pakoreguoti trūkumus. :)

Na,o ką tu nešiojiesi savo kosmetinėje? Ar pamąstai ar tau tai būtina? :)


6 komentarai:

Gintarė rašė...

Aš savo kosmetinėje nešioju:
Šukas, veidrodėlį, lūpų balzamą, blakstienų tušą, servetėlių, dildę :)

Wirginijaemo - Gintaa rašė...

Aš dar nesidažau, tai ir kosmetinės nereikia :) Bet kai dažysiuos, tai turbūt nešiosiu tai, ką tu čia rašei ;pp

Dziuginta rašė...

As nesiojuosi ranku krema (mano rankos labai sauseja, todel jis yra butinas.), lupu balzama, blizgi, pudra, serveteliu, dregnu serveteliu ir manikurio rinkinuka :)

Gintarė rašė...

Aš nešiojuosi tik šlapių servetėlių ir tušą :D
Na ir dar tokį kremuką nuo spuogų ;3

Karolina rašė...

Aš nešiojuosi veidrodėlį, tušą, akių šėšėlius, lūpų balzamą, mini šukas, dildę, mini žirklutes, makiažo valiklį.

Anonimiškas rašė...

As savo kosmetineje turiu:
Blakstienu tusas, kremas rankoms ir veidui, vazelinas, lupu blizgi, manikiuro rinkinuka, dildes ir mini sukas...Ir veidrodeli.