2012 m. sausio 15 d., sekmadienis

Trumpas interviu su Nina Dobrev

Jeigu vaidini Vampyrų Dienoraščiuose su Paul Wesley ir Ian Somerhalder tikriausiai nesugebėsi dirbti. Nina Dobrev (Elena) papasakos viską apie tai.


Kaip sekasi visą dieną būti su tokiais gražuoliais kaip Ian ir Paul?
Super. Bet jie yra gan skirtingi vaikinai. Paul yra labai rimtas ir labai profesionaliai atliekantis savo darbą. Ian visada juokauja ir krečia pokštus. Jis yra lengvai sukalbamas ir cool. Jis taip pat dažnai pasakoja apie savo nuveiktus darbus, nes yra dirbęs daugelyje skirtingų vietų. Abu vaikinai yra fantastiški, ir esu laiminga kad kiekvieną dieną esu su jais.

Ar sutiktum su jais eiti į pasimatymus?
Nemanau, kad tai gera idėja. Tiesą pasakius, susitikinėti su aktoriais yra gan sudėtinga. Jie yra gan išdidūs ir slapta šiek tiek pamišę. Ir žinoma aplink yra tiek nuostabių žmonių... Ne, man tikrai nebūtina turėti vaikiną kuris būtų aktorius.

Kaip "kabini" vaikinus?
Turiu sugalvojus triuką su Kayla (Viki iš Vampyrų Dienoraščių). Mes turime susigalvojusios savo gestų kalbą, su kuria duodame viena kitai patarimų, ar gelbejame viena kitą iš blogų situacijų. Jeigu pavyzdžiui aš liečiu savo ausį, ji žino, kad turi ateiti mane gelbėti.

Ar tau patinka iššūkiai?
Žinoma. Aš noriu vaikino, kuris būtų šiek tiek paslaptingas. Man patinka, kai galima su vaikinu pažaisti katės ir pelės žaidimą. Tačiau tai neturėtų būti per sudėtinga, tai turėtų išlikti įdomu. Jeigu nebebūna įdomu, man tai atsibosta.

Ką renkiesi: blogą berniuką ar gerą berniuką?
Visi vaikinai yra blogi. Ne, juokauju. Jeigu vaikinas blogai su manimi elgiasi, aš jį palieku. Aš noriu vaikino, kuris manimi rūpintųsi. Bet man tikrai nereikia vaikino, kad būčiau laiminga. Jeigu susirasiu vaikiną, su kuriuo tikrai norėsiu būti, tada ir būsiu. Bet iki to laiko tiesiog būsiu laisva, ir tai yra taip pat labai gerai.

~~~

Na o dabar turiu klausimą apie sekantį mano straipsnį.
Apie ką norėtumėte daugiau sužinoti?

Interviu iš Olandiško žurnalo ,,Hitkrant".
Išverčiau pati.



6 komentarai:

Panelė M. * rašė...

man atrodo,kad Nina su Ian pora,ar aš klystu? Nes kiek žinau,tai jie tokie bent jau buvo. :>

Gintarė rašė...

Nuu kažkas ten vyksta tarp jų :D

Aigustė rašė...

Geeras! :D

Panelė M. * rašė...

Gintare- jei neklystu,jie susižadėję.. :D

Gintarė rašė...

Gali būt :D
Čia praeitų metų interviu :D

Laura rašė...

Aš turiu žurnalą Hitkrant- tėtis parvežė :D O straipsniukas patyko ;D