2012 m. vasario 25 d., šeštadienis

Trumpai apie aktorių

Leighton Meester
Leighton Marissa Meester - JAV aktorė bei dainininkė. Daugumai ji žinoma kaip Blair Waldorf - viena iš ryškiausių ,,Gossip Girl" serialo žvaigždučių. Leighton turi kuo džiaugtis - juk daugelis ją vadina viena gražiausių pasaulio aktorių, tačiau realybėje jos gyvenimas daug sudėtingesnis. Jos šeimyniniai barniai jau pasiekė netgi teismus...

Vieni iš populiariausių jos vaidmenų 

Liežuvautoja
Serialas sukasi apie iš viską žinančią, nors ir be galo paslaptingą Liežuvautoją - visos naujienos ir gandai sužinomi ir jos tinklaraščio. Niekas nežino kas iš tiesų ta Liežuvautoja, bet visi šiame įsiurbiančiame uždarame jaunųjų turtuolių rate šviežiausių skandalų ieško jos bloge.
 Koks iš tiesų  gyvenimas Aukštutiniame Istsaide? O gal daili išorė tik slepia, kad turtingieji slegiami tokių pat, jei ne didesnių, rūpesčių kaip ir ne tokie turtingi? Galbūt neturtingieji dar laimingesni, nes jų gyvenimas paprastas ir be ypatingų lūkesčių?


Naktinis pasimatymas
Klara ir Filas Fosteriai – sutuoktinių pora, kurios kasdienis gyvenimas jau teka ramia vaga, o aistra išblėsusi ir užleidusi vietą rutinai. Tiesa, Fosteriai karts nuo karto vis dar susiorganizuoja romantišką vakarą, kuris apsiriboja vakariene mieste ir filmu artimiausiame kino teatre.
Vieną tokį vakarą, supykęs, kad populiariame restorane jiems nėra vietos, Filas imasi iniciatyvos ir kartu su žmona pasisavina kitos poros staliuko rezervaciją. Linksmai nusiteikę ir paslapčia laukdami tikrųjų staliuko šeimininkų, Klara ir Filas sulaukia visai kitokių svečių. Pasirodo, pora, turinti sėdėti prie šio staliuko, yra truputį skolinga vyrukams, kurie nemėgsta, kai kas nors jiems būna skolingas.


Country Strong
Drama, kurios veiksmas vyksta aplink kylantį kantri muzikos dainų autorių, kuris sužiba su krentančia žvaigžde dainininke. Kartu jie užkariauja sceną bei įsivelia į romantiškus komplikuotus santykius, kuriuose dalyvauja ir jos vyras/vadybininkas.


Kambario Draugė
Sara atvyksta į Los Andželo universitetą iš Ajovos. Mergina apsigyvena koledžo seserijos bendrabutyje. Jos kaimyne tampa Rebeka. Merginos labai greitai tampa artimomis draugėmis. Tačiau netrukus Rebekos draugiškumas peržengia ribas ir ji ima kištis į Saros gyvenimą net tuomet, kai nereikia ir kur nereikia. Ji ima persekioti ir grasinti visiems žmonėms Saros gyvenime, kuriuos tik gali pasiekti. Rebeka, apsėsta minties kontroliuoti kiekvieną Saros gyvenimo dalelę, ima grasinti Treisei, kuri Rebekos nuomone daro blogą įtaką Sarai. Sara keistą Rebekos elgesį pastebi per vėlai...


Monte Karlas
Trys jaunos ir nuotykių ištroškusios merginos – Grace, Meg ir Emma išsiruošia į Paryžių. Deja, kruopščiai planuota kelionė pasirodo esanti didelis nusivylimas. Išvargintos nemalonių kelionės įspūdžių merginos atsiduria prabangaus penkių žvaigždučių viešbučio hole, kuriame Grace palaikoma turtinga paveldėtoja. Prieš atskleidžiant savo tikrąsias tapatybes, merginos mėgaujasi neregėta prabanga, paparacių dėmesiu, apsimeta aukštuomenės atsovėmis ir vyksta atostogauti į svajonių miestą – Monte Karlą, kuriame merginų laukia didžiausi nuotykiai. Netikėtai dingus milijono dolerių vertės prabangiam vėriniui, Grace, Meg ir Emma priverstos žūtbūt jį rasti, o tai nėra taip lengva, kaip gali pasirodyti.


Tikiuosi patiko. Pridedu kelias dainas, kurias atlieka Leighton Meester :)




3 komentarai:

Gintarė rašė...

Date Night nereali komedija :) Tik kažkaip niekad neatkreipiau dėmesio, kad jame Leighton vaidina :D

Unknown rašė...

Reikės pažiūrėt :)

Vikiūks*) rašė...

Pirma foto labai graži :)