2011 m. sausio 8 d., šeštadienis

Kaip gerai bučiuotis?

Taip, žinau, kad daugelis merginų paskaičiusios tik nusijuoks ir pagalvos "Nėra čia jokio mokslo" arba "Aš jau moku!" Na, bet jei galvojate, kad nėra jokio mokslo tai šiek tiek klystate. Nes vis gi turite žinoti kelis dalykus. Aš jums stengsiuos viską papasakoti, tai nebus kažkokie moksliniai terminai - viską nupasakosiu savais žodžiais, vis gi iš patirties rašysiu. Jei ką pamiršiu, parašykit komentaruose, būtinai pridėsiu jei tai atrodys naudinga.
Pirmiausia, kad bučinys būtų nusisekęs, jūsų burnos kvapas turi būti geras. Tad patariu, visada su savim nešiotis gaivios gumos, Tic-tac ar kažko kas "nuiima" blogą burnos kvapą. Juk nesinori, kad vaikinas po bučinio pasakytų: "Nu ir kvapelis tau iš burnos." ar kažką panašaus ar net žiauriau. O dabar artėja bučinys. Turite stebėti savo vaikino judesius, ir prie jo lyg ir prisitaikyi. Turite justi judesius. Svarbu, kad abiejų galvos būtų palenktos į skirtingas puses, taip išvengsit susitrnkimo su nosimi. Kai jūsų lūpos "susitiko" tai pat reguokite į vaikino judesius, ir prisitaikykite. Aišku neužmirškit užsimerkti! Be to, kvėpuokite TIK per nosį! Tai labai svarbu. Jei kvėpuosit per burną, bučinys bus nenusisekęs! Nelaukite, kol vaikinas ką nors padarys, nes gausis taip, kad jis bučiuoja jus,o ne jūs bučiuojaties. Per daug nevalgykit lūpų, nesiseiliokit, ir stengitės apsiriboti lūpomis, tarkim nepradėti bučiuoti nosies, vaikinui tikrai nepatiktų, jei po bučionio liktų apseiliotas, tad nebūkit "didžialūpės" seiliojančios visą "snukį" ...
Seiliakas. Kad seiliakas būtų nusisekęs, turite laikytis prieš tai pasakytų nurodymų, tik dar dabar turėsite sutelkti dėmesį į liežuvį. Jokiu būdu nesukite jo ratais, aplink vaikino liežuvį visą laiką, tai tikrai jo nesužavės. Kitiems vaikinams patinka, kai su liežuviu kartais paliečiami dantys, ar nesmarkiai krimstelima į lūpas. Bet, kad žinotumėt kas patinka jūsų vaikinams turite kalbėtis, tai pat jei jis kažką padarė kas jums nepatiko ar nemalonu, būtinai pasakykite, vaikinas pasitaisys ir daugiau taip nedarys, dėl to nesijausit nepatogiai. O kai žinosit kas vienas kitam patinka, galėsit jaustis drąsiai ir daryti visokius ekspermentus. Pradedant nuo braškių burnoje, ir tų braškių suvalygmo ir visokių kitokių nesamonių kurios paįvairintų jūsų draugystė ir bučinius.
Tai pat, kai bučiuojies, su rankom glostyk veidą, kaklą, galvą ar liemenį. Tai pridės malonumo bučiuojantis. Na, manau tiek. Jei laikysitės šių pastabų, tikrai nesusimausit. Kai įgusit geriau bučiuotis, jum gali net nepireikti kalbėtis, kad suprastumėt, kas vaikui patinka ir kas ne. Stebėkit ženklus, jei vaikinas sutrinka ar keistai sureguoja kai ką nors padarot, tai gali reikšti,kad vaikinui nepatiko.. Tai tiek. Tikiuosi padėjau, Clara - Tapetsy.

8 komentarai:

Gintarė rašė...

Taip normaliai ir nepasakei, ką su tuo liežuviu daryt ;D
Nu bet aš jau esu anksčiau tai darius, bet vistiek patiko paskaityt :D

gerda.` rašė...

nu nu, galėjai apie tai parašyt XDD

Unknown rašė...

Nesupyk, bet šitas straipsnis man pasirodė kvailas.

Laura rašė...

Na, norėčiau tau pridurti. Kai bučiuojasi nereikia mastyti ar pan. tiesiog reikia jausti ritmą. Ir tiesiog plaukti pasroviui :) Sakau iš savo patirties.

Anonimiškas rašė...

man patiko!:DDDDD

Clara rašė...

Na taip..Žinau, kad straipsnis netobulas. Kai buvo mintis jį parašyti, maniau bus lengva..Kai pradėjau rašyti, pasidarė sunkiau, ir man asmeniškai straipsnis gavosi keistas. ;?
Gintare > Kitą kartą patobulinsiu.;DD
Cherry > Na nepatiko, tai nepatiko. :) Kažkam vistiek patiko, tad žinau, kad nebereikalo rašiau.. :)
Merrgike > Na, aš ir nerašiau, kad turi galvoti vien kas gerai ar negerai. :) Na, bet kaip kam. Kiti kai negalvoja išvis, jiems gaunasi tikras Š.. O kitiems negalvojant dar geriau. ;]
Martyna > Malonu girdėt. ;]]

Unknown rašė...

kas vaikui patinka ir kas ne. :D

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.