2011 m. gegužės 15 d., sekmadienis

Geras miegas.

Labas vakaras tariu tiems skaitytojams kurie mėgsta SNA skaityti vakaras arba tiesiog vakarais sėdi prie kompiuterio. Šiuolaikinis jaunimas dažnai neina miegoti laiku, ir dėl to kitą dieną jaučiamas didžiulis nuovargis,o esant miego nepakankamumui dažnai per pamokas nesusikaupiama, sunkiau mastoma, ir pnš. Šį vakar aš jums parašysiu keletą patarimų kaip gerai išsimiegoti ir kitą dieną nejausti nuovargio.
1) Išvėdink kambarį, arba tiesiog įleisk į kambarį švaraus ir gryno oro, nes miegodamas išvėdintame kambaryje naktį nepabudinėsi ,nes tavo kūnas ir širdelė, po kūną išnešios švarų orą.
2) Nevalgyk prieš miegą nieko sunkaus mėsos, dešrelių ir pnš. geriau išgerk stiklinę pieno, ar puodelį arbatos taip neapsunkinsi organizmo bereikalingais virškinimo darbais ,o  kitą dieną jausiasi gerai ,nes mėsa ar dešrelės bei kitas "sunkus" maistas jis per naktį nenusivirškins juk naktį organizmas ilsisi ir ryte tave gali pykinti ,nes nereikalingą, nenaudingą, nesuverškintą mastą organizmas norės pašalinti arba visą dieną jausiesi blogai, nieko nesinorės.
3) Išsigrūdink arba paprasčiau rašant nusiprausk po šaltu dušu taip greičiau užmigsi, nes kūnas atsigaivins ir atsipalaiduos nebūtina grūdintis kas dien. geriausia kas 2d. - 3d.
4) Pagalvok apie ką nors malonaus ir gražiaus, nežiūrėk siaubo filmų taip nesapnuosi košmarų, miegas bus ramus, nereikės atsibusti naiktį ir vėl užmigti su baime miegas tai atsipalaidavimas kaip ramiai užmigti jai galvoje kirba neramios mintys?
Tikiuosi patiko :)
Ieva:"


5 komentarai:

Aigustė rašė...

Patiko :)
Paprastai visada vėdinu kambarį,bet nesigrūdinu. Bijau šalčio :D
Prieš einant miegoti labai dažnai apgalvoju dienos įvykius.

Aušrinė ♥ rašė...

Šaunuolė :}

Ieva rašė...

Džiaugiuosi ,kad jums patiko. :)

Christie rašė...

Skaitau ir galvoju - čia mano vakaro dienotvarkė XD

Ieva rašė...

Nu va :)