2011 m. birželio 9 d., ketvirtadienis

Laisvalaikis - su TV

Matyt, esu viena iš paskutiniųjų, kuri pradeda rašyti savo tema rašytojų konkursui. Iš pradžių išsigandau, nes neįsivaizdavau, apie ką rašyti. Bet vėliau pagalvojau ir supratau, kad tema ,,Laisvalaikis" jau seniai norėjau rašyti.
Nusprendžiau parašyti apie laisvalaikį žiūrint televizorių. Noriu jums pasiūlyti savo mėgstamiausias laidas, projektus, serialus, realybės šou ir pan. Žinoma, kiekvieno skonis skirtingas, tad lauksiu jūsų komentarų.

Laisvalaikis su TV 

Pirmasis televizorius buvo išrastas 1950 metais. Nuo to laiko iki dabar jis modernėjo ir laikui bėgant tapo geriausiu daugelio žmonių draugu. Tačiau laidos atsibosta ir norisi kažko naujo. Tad mano pasiūlymai :

Išlikimas ( Survivor)
Tai mano mėgstamiausias realybės šou. Dalyviai viso šou metu turi gyventi laukinėje gamtoje, įvairiausiuose pasaulio kampeliuose. Žaidimo dalyviams tenka išgyventi laukinės gamtos sąlygomis, kai jie iš civilizacijos gali atsigabenti ne ką daugiau nei drabužius, kuriuos vilki. Atitolę nuo technologijų ir šiuolaikinių patogumų vyrai ir moterys varžosi tarpusavyje siekdami pagrindinio laimėjimo ir asmeninių pergalių prieš save pačius.
Kas 3 dienas išbalsuojamas dalyvis, kol telieka du arba trys ( priklauso nuo organizatorių noro ). Nugalėtojas išrenkamas buvusių varžovų balsais paskutinėje taryboje.
Beje, viename žaidimo sezone laimėjo ir lietuvis !
Žaidimas visada pilnas adrenalino, nuotykių bei nuostabiausių pasaulio vaizdelių. Matyt, todėl galiu žiūrėt ir žiūrėt. Mano mėgstamiausi sezonai yra Cook Islands ir China, o dalyviai - Ozzy Lusth ir Frosti Parkour.
Išlikimas (Survivor) - pirmadieniais - penktadieniais 16.00 per TV6



Jokių kliūčių ( Total Wipeout)
Realybės šou sudaro konkursai, kurių metu reikia įveikti distancijas su kliūtimis, netikėtai išsimaudyti ne tik vandenyje, bet ir purve. Atliekant užduotis dalyviams būtinas vikrumas, greitis, orientacija, pusiausvyra, nes nė vienas iš jų nenumano, kokius išbandymus teks įveikti! Nugalėtojas išeis ne tik aukštai iškėlęs galvą, bet ir nešinas nemenka suma.
Prisimenate Takeši pilį ? Šis šou yra šiuolaikinis jos variantas, populiarus visame pasaulyje bei rengiamas daugelyje šalių. Kadangi dalyvių labai daug, savo favoritų neturiu.
Jokių Kliūčių (Total Wipeout) - šeštadieniais ir sekmadieniais 17.00 per TV6


Topmodeliai (America's Next Top Model)
Tai nežmoniškai populiarus realybės šou, kuriame gražiausios pasaulio moterys siekia vienintelio - aukščiausio topmodelio titulo. Galimybė jį gauti veikia kaip magnetas - nė viena pretendentė neatsisako atlikti keisčiausių ir kartais net šokiruojančių užduočių, ištveria nežmoniškas fotosesijų, filmavimo sąlygas ir klusniai vykdo prodiuserių nurodymus. Laidos vykdančioji prodiuserė Tyra Banks - pasaulinio garso fotomodelis, aktorė. Jos dėka realybės šou dalyves gražina žinomi stilistai, dizaineriai. 
Mano mėgstamiausias dalyvės - Allison Harvar  ir Nicole Fox
Topmodeliai(America's Next Top Model) - šeštadieniais 20.00 per TV6

Tu Gali Šokti 
Pernai itin sėkmingai debiutavęs Lietuvoje, populiariausias šokių projektas"Tu gali šokti" ir šiemet kviečia į tiesiogines transliacijas. Tai tikras,nesumeluotas ir itin profesionalus šokių projektas! Jame nepasislėpsi už partnerio nei už šou elementų. Čia svarbiausia - šokiai. Žiūrovai tikrai nenuobodžiaus, nes dalyviai turės pademonstruoti, kaip jie sugeba improvizuoti įvairiais šokių stiliais - nuo hiphopo iki baleto. "Tu Gali Šokti" jau antrus metus laužo tokį stereotipą, kad šokių profesionalu galima būti vienintelėje srityje. Iš tiesų tikrasis talentas yra tas, kuris yra universalus ir lanktus. Ne vienam save itin gerai vertinančiam vienos srities profesionalui teko nusileisti ant žemės.
 Jau antrus metus tai yra mano mėgstamiausias lietuviškas projektas. Mėgstamiausi dalyviai - net sunku pasakyti. Jie visi tokie nerealūs !
Tu Gali Šokti - sekmadieniais 19.30 per TV3


Liežuvautoja (Gossip Girl)
Tai vienas iš populiariausių pasaulyje serialų. Jame pasakojama apie išrinktųjų ir paprastų žmonių gyvenimą. Išrinktieji - tai ne kokie muzikantai ar aktoriai. Jie tiesiog turtuolių vaikai. Serialas sukasi apie viską žinančią, nors ir be galo paslaptingą Liežuvautoją – visos naujienos ir gandai sužinomi iš jos tinklaraščio. Niekas nežino kas iš tiesų ta Liežuvautoja, bet visi šiame įsiurbiančiame uždarame jaunųjų turtuolių rate šviežiausių skandalų ieško jos bloge.
Serialo pradžia buvo populiari amerikiečių rašytojos Cecily von Ziegesar knygų serija, skirta jaunuoliams. Jaunuolių susižavėjimas šia knyga privertė ją paversti ne filmu, o serialu, kuris dabar varžosi su tokiais gigantais kaip ,,Nusivylusios Namų Šeimininkės" ar ,,Daktaras Hausas".
Labai įdomus ir intriguojantis serialas. Verta pažiūrėti.
Liežuvautoja (Gossip Girl) - šeštadieniais ir sekmadieniais per TV1


Komisaras Reksas (Kommissar Rex)
Tikrasis jo vardas Redžinaldas fon Ravenhorstas ir pasaulį jis išvydo elitiniame Vienos šunyne. Jis dirba Vienos policijos Žmogžudysčių tyrimų skyriuje, yra šio skyriaus darbuotojų numylėtinis, meiliai vadinamas komisaru Reksu. Tai drąsus ir protingas vilkšunis, tikras Vienos nusikaltėlių siaubas. Kai reikia, jis persekioja juos per visą miestą ir suranda netikėčiausiose vietose.
Daug kartų, rizikuodamas gyvybe, Reksas gelbėjo savo partnerių kailius, bet jis turi ir silpnybių: bijo griaustinio, mėgsta žaislus, ypač sviedinius, o kartais iš bendradarbių nugvelbia bandelę su dešrele.
Serialas nepaprastai populiarus, nesvarbu, kad pradėtas rodyti jau 1994m. Jį mato net šimto šalių žiūrovai. O daugelis vaikų, paklausti, kuo garsi Viena, atsako: „Tai miestas, kur gyvena komisaras Reksas“.
Tikrai vertas dėmesio serialas, kurį galima žiūrėti vėl ir vėl.
Komisaras Reksas (Kommissar Rex) - pirmadieniais-ketvirtadieniais 18.45 per LTV

Tiek apie mano mėgstamiausias laidas. Tikiuosi bent viena iš jų jums patinka. Komentuokite ir reikškite savo nuomonę. O dabar lekiu žiūrėt Išlikimo :)
Pasauliu netikiu, o pasaka tikiu
Kawaii
SMILE:) 
Rašytojų konkursui

23 komentarai:

Christie rašė...

Nerealus straipsnis, daug pastangų idėjai. Tiesą pasakius, žiūriu VISKĄ, KĄ PARAŠEI !
Negali būt - tau irgi Ozis ir Frostis patinka ?? Aš juos tiesiog dievinu :) Žiūriu visas serijas nuo Palau sezono (reikėtu ankstesnes pažiūrėt).
Jokių kliūčių irgi žiūriu, tik dabar iš naujo kartoja, tai nebeįdomu :P
Mėgstu topmodelius, galima daug ko sužinoti. O kad Nikolė laimėtųųų. Beje, gal žinot, kaip tą dainą parsisiųst ?
Tu gali šokti - mano svajonė. Šokis yra mano gyvenimas ir esu pasiryžusi baigusi mokslus bandyti savo sėkmę Tu Gali Šokti projekte. Beje, tas Naglio ir Irinos šokis, kur įdėjai, man pats gražiausias iš visų.
Liežuvautoja- skaičiau knygas bei mačiau serialą. Kol kas mačiau visus 4 sezonus, laukiu penktojo.
Pritariu - Rekso neatsibosta žiūrėti. Jau vaikystėje mačiau visas jo serijas, bet kartais ir vėl pasižiūriu :)
Gerai, kad priminei - tuoj Išlikimas bus. Lekiu žiūrėt :))

Aigustė rašė...

Nuostabus straipsnis :))
Dievinu Survivor,man žiauriai patinka Ozzy ir James :D
Nerealus šou,žiūriu kiekvieną laidą ;D

Neringutea ;* rašė...

Aš ir dievinu survivor. Man ir patinak Ozzy ir James :D Dar žiūrių top modelius. O straipsnis labai puikus :)

Vikiūks*) rašė...

Visom keturiom už Ozzy XD
Trim už Frosti
Dviem už Stefani
Ir viena už James :)
Hhahaha
Čia keturi mano mylimiausieji

Vikiūks*) rašė...

Na o straipsnis man labai patiko, žiūriu viską, bet, aišku, Reksą jau seniai žiūrėjau :P
Manau, tavo straipsnis pats išsamiausias ir geriausias iš visų :)

Vikiūks*) rašė...

P.S. Neradau nė vienos klaidos !!!! :DDDDD

Vikiūks*) rašė...

P.P.S. Christie - tu dalyvausi ,,Tu gali šokti " ??

Christie rašė...

Dar dar kitais metais dalyvausiu :)

Christie rašė...

Nu bent jau atrankoje.

Vilija. (www.stardollinspiredbyyou.blogspot.com) rašė...

DUOKIT ŽAIBĄ, OZZY YRA KŪL!

Bent jau man dar iš China patiko Yul ir Becky. Dievinu šį realybės šou!

Christie rašė...

Gal iš Cook Islands ?? XP

Ieva rašė...

UNREAL STRAIPSNIS. Man žiauriai patiko. Mačiau visus "Liežuvautoja" sezonus, o jokių kliučių iš vis kiek žiūriu tiek ir trypiu iš juoko.

Aigustė rašė...

Aha..Yul ir man patiko :D

O iš America's Next Top Model man labiausiai Nicole patinka :)

Anonimiškas rašė...

Šis straipsnis iš ties puikus. Kaip pastebėjau tau geriau rašyt straipsnius, o ne konkursus vest :D :D

Gabija. :pp rašė...

Jokių kliūčių.... MMmm... Tiesiog nereali laida. :DDD

Gabija. :pp rašė...

O Tu gali šokti, aš nežiūriu, man atrodo kažkaip neįdomiai.. :(

Gabremo rašė...

Eik tu, Tu gali šokti yra nerealus. Geriausias kada nors sukurtas lietuviškas projektas !!! Geriau ir būt negali.
Žiūriu visas laidas, kur išvardijai.
Mano favoritai irgi Ozis Ir Frostis (panašiai skamba) :P
Jokių kliūčių žiūriu norėdama pasijuokt, o Topmodelius labai mėgstu. Kad tik Nikolė laimėtų !!
Tu gali šokti balsuoju už Sandrą, o Liežuvautojoj labiausiai patinka Dženė arba Taylor Momsen - The Pretty Reckless. Mačiau visus 4 sezonus.
Reksą vaikystėj žiūrėjau, neseniai vieną seriją mačiau :P Nepabosta žiūrėt.

Pritariu merginoms - tu turi talentą rašyti.

Gabremo rašė...

Christie - jei pateksi į 14tuką, tai pabalsuosiu už tave :D

Christie rašė...

Ooo jau vieną balsą turiu :)
Pritariu Gabrei, tikrai turi rašymo talentą. Nors rašai mažai, tačiau kokybiškai :)

Unknown rašė...

Ačiū, ačiū :)

Laura rašė...

Cristie, jai taip nekantrauji paziureti kas laimes o kas isris iveski google.lt america's next top model is mes lietuviska straipsni apie ši šou ir visi sezonai yra ir yra nugalėtojos :} O as žiūriu dažniausiai jokių kliūčiu ,išlikimą ir top modelius :}

Christie rašė...

Laura - žinau, bet,a r tai įdomu ? :P Kažkada pažiūrėjau visus Išlikimo nugalėtojus ir kaip neįdomu finalą žiūrėt būna :P

Vikiūks*) rašė...

Rimtai, koks malonumas žiūrėti, jei žinai, kaip viskas baigsis ??