2011 m. liepos 16 d., šeštadienis

Pabaigos pradžia

Na, tiesiog nežinau nuo ko gi čia ir pradėti. Paskutinis straipsnis buvo parašytas čia tuomet, kai Aigustė liepė rašytojoms tai padaryti pasirinkta tema, parašiau, ir man tikrai neblogai sekėsi (skaitant komentarus). Dabar, neturėjau nei laiko, nei noro čia kažin ką rašyti. Apskritai, jau nebeturiu noro net apsilankyti stardoll'e. Atrodo viskas tapo nebeaktualu ir nebesvarbu man, kaip anksčiau. Galbūt jau išaugau iš to amžiaus, kuomet lėlėms skiriu daugiau laiko, negu savo draugams, artimiesiems ir mokslams. Nežinau, ar tai jau pabaiga ar dar tik artėjanti pradžia. Galbūt įkvėpimas semsis rudenį, ir seni lūkesčiai kris kaip lapai. Tačiau retkarčiais užsuku į šį blogą, pasižiūrėti, kaip jam sekasi, kas naujo. Bet nieko gero ir įdomaus nepamatau ( atleiskit man už tokį išsireiškimą ). Manau, kad po šio pranešimo Aigustė išmes mane iš blogo, nes nieko gero aš jame ir nebedarau, tačiau dar norėčiau nors trumpam pasilikti, bent porą mėnesių, kad suprasčiau, ar tikrai aš noriu visa tai mesti. Galbūt dabar parašysiu apie madą, lookleto derinius ar panašiai, tačiau nieko susyjusio su stardoll'u. Apmaudu, bet taip jau yra, blogas miršta, rašytojos jau viena koja grabe. Man gaila, begalo gaila, kad taip išėjo, tiesiog jaučiau pareigą dabar būtent jums parašyti, pranešti. Manau, visoms likusioms rašytojoms tą patį reiktų padaryti, bent jau įspėti čia esančius-išgyvenusius. Na, o dabar viską apibendrinus, galbūt dar parašysiu abie madą, kaip ir žadėjau, tačiau nesu garantuota, maždaug 60/100 . Tikiuosi mane suprantate, ir manes neišmesite iš čia, nors suprasčiau ir tokį sprendimą.

Turite klausimų man, pasiūlymų ar pan. laukiu jūsų stardoll.news.merrgike@gmail.com arba http://www.formspring.me/merrgike Rašykite, man kiekvieno nuomonė yra svarbi.
Su meile ir gailesčiu-merrgike : |

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sorry,bet aš jau darau derinius su looklet.

Laura rašė...

Daug ką tu darai. Aš gal darysiu kitaip :p

Anonimiškas rašė...

Ir darysiu.

Ievūks. rašė...

Gaila, SNA apsileido. ;/

Evelina rašė...

Velniškai gaila, kad SNA apsileido, o buvo toks geras blogas.

Aigustė rašė...

ir man gaila. Kol kas nieko padaryti negaliu,nes neturiu jokios galimybes naudotis kompiuteriu. Tik telefonu. O per ji normalaus straipsnio neparasysiu.
Taciau rudeni SNA komanda darbuosis isijuose is paties - Aigustes garbes zodis. :D

Gabremo rašė...

Gerai pasakyta :P

Anonimiškas rašė...

Aš tai rašau kiek galiu.;D

Aigustė rašė...

Katty, - saunu!