2011 m. gruodžio 26 d., pirmadienis

Hot Buys : Kalėdinė nuotaika?

Sveikučiai , visus su Šv. Kalėdom. :) 
Kaip matau , blog'as apmiręs , tad , manau kad bent vienas straipsnis kažką pakeis. 
Noriu šiek tiek su jumis pasidalinti mintimis , nes su nieko to negaliu padaryti.. Man tiesiog gaila kad Kalėdinės nuotaikos nėra.. Atsimenu , kai praeitais metais visi sėdėjo prie sd , prie blog'ų , rašė į juos Kalėdinius straipsnius , o dabar visi tarsi rimtai susimąstę. Bet kas čia rimto? Nieko , gali bent kažko įdėti , turiu omeny prisėsti bent šiek tiek prie pc , niekas gi nepasikeis , kad kelias minutes tam sunaudosi..
O dabar grįžtame prie straipsnio. :)

Taigi , šiandien kaip ir kiekvieną dieną atsirado hb.. Klausiate , kodėl aš ant pavadinimo parašius "kalėdinė nuotaika?" , apskritai prie ko čia ji , todėl kad šiandien atsirado tokios nelabai žiemai skirtos tamprės , jos labiau būtų paskirtos prie vasaros , bet manau kad tai ne išimtis. Bet prisipažįstu , kad bent aš noriu tos Kalėdinės nuotaikos stardoll'e. :)

Kaip ir minėjau labai vasariškos , turi tik vieną raštą , kuris man be galo be krašto patinka. Tos gėlės , jos labai ramina , o ypač tos spalvos.. Kreminė , oranžinė , balta ir šiek tiek pilka.
Pavadinimas - Hot Hot Buys Leggings , išvertus - Karštos "karštas pirkinys" tamprės.
Kaina - 12 sd , parduotuvė - Rio . Primenu , kad jas gali pirkti ne tik ss , bet ir eiliniai žaidėjai , tik tam reikia turėti šiek tiek sd.

Štai ir mano derinys , nepasakyčiau kad wow , bet baisus irgi nėra. Tos paprastas , ir tikrai jaukus. Su tokiu aš tikrai kur nors išeičiau vėsesnia vasaros dieną ( nes su švarkeliu karštą dieną būtų karštą ) . Į aprangą įeina - Kreminės spalvos švarkelis , oranžinės spalvos palaidinė , raštuotos tamprės , balti aukštakulniai , papuošalas galvai.

Štai ir viskas. :)
Ačiū kas skaitėte straipsnį.

Silvija.
P.S. Aiguste , jau ilgą laiką negaunu banerio , tikiuosi jis jau bus. 
P.S.S. Netingėkite komentuoti. : p


1 komentaras:

Aigustė rašė...

Patiko :))
Tuoj įkelsiu bannerį :))