2012 m. sausio 3 d., antradienis

Trumpai apie aktorių

Selena  Gomez
Amerikiečių aktorė, popmuzikos atlikėja. Išpopuliarėjo įgarsindama Alex Russo, Emmy apdovanojimą gavusiame Disney kanalo seriale „Vaverlio burtininkai“ (Wizards of Waverly Place).
Vėliau pradėjo vaidinti pati. Pirmieji jos debiutai buvo: „Another Cinderella Story“, „Wizards of Waverly Place: The Movie“, „Princess Protection Program“ ir „Ramona and Beezus“.
2008 metais Selena Gomez buvo nuominuota UNICEF „Geros Valios Ambasadore“.

Vieni iš populiariausių filmų, kuriuose ji vaidino
Kitokia pelenės istorija
Filmo veiksmas rutuliojasi aplink Mary, šokančią ir dainuojančią paauglę, kuri gyvena savame muzikos pasaulyje. Ji šiuolaikinė pelenė, bet ar ji sutiks savo svajonių princą?


Princesės apsaugos programa
Kai mažutę šalį pagrobia diktatorius, jauna Princesė suimama. Ji pabėga į tolimą kaimelį, kur ji turi išmokti ir apgalvoti savo visą gyvenimą kaip normali paauglė...…


Burtininkai iš Waverlio: Filmas
Burtininkų Russo šeima atvyksta atostogauti į Karibų salą, kur Džeri ir Terezė pirmąkart susitiko. Tačiau viskas pasisuka netikėta linkme ir galiausia kyla pavojus šeimos egzistavimui, nes buvo pakeista praeitis. Dabar Aleks tenka gelbėti padėtį...


Ramona ir Bizė
Ramona yra paprasta mokinė, turinti lakią vaizduotę. Tokią lakią, kad dėl to dažnai konfliktuoja netgi su savo mokytoja. Kai Ramonos tėtis netenka darbo, visa šeima (kartu su mažąja sesute Bize ir praktiškąja mama) turi susitaikyti su naujaisiais pokyčiais (pavyzdžiui, tėtis turi išmokti darbuotis namuose). Ramona prikuria įvairiausių planų, kaip uždirbti pinigų ir išsaugoti šeimos namą, tačiau šeimos nariai taip užsiėmę savo rūpesčiais, kad Ramonai padėti net neketina. Tada ji pagalbos kreipiasi į tą asmenį, kuris jai visada gali skirti laiko – į tetą By. Tačiau net ir teta By negali skirti jai dėmesio, nes ją blaško buvusio vaikino Hobarto mėginimai ją susigrąžinti.


Monte Karlas
Trys jaunos ir nuotykių ištroškusios merginos – Grace, Meg ir Emma išsiruošia į Paryžių. Deja, kruopščiai planuota kelionė pasirodo esanti didelis nusivylimas. Išvargintos nemalonių kelionės įspūdžių merginos atsiduria prabangaus penkių žvaigždučių viešbučio hole, kuriame Grace palaikoma turtinga paveldėtoja. Prieš atskleidžiant savo tikrąsias tapatybes, merginos mėgaujasi neregėta prabanga, paparacių dėmesiu, apsimeta aukštuomenės atsovėmis ir vyksta atostogauti į svajonių miestą – Monte Karlą, kuriame merginų laukia didžiausi nuotykiai. Netikėtai dingus milijono dolerių vertės prabangiam vėriniui, Grace, Meg ir Emma priverstos žūtbūt jį rasti, o tai nėra taip lengva, kaip gali pasirodyti.


Tiek apie Selena Gomez. Silvija, tikiuosi patiko :)

5 komentarai:

Gabremo rašė...

Tam Monte Karle Leighton Meester vaidina ?

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Neblogas straipsnis. Tik kad galėjai šiek tiek daugiau aprašyti filmus kai kuriuos , nes atrodo labai tuščia , o šiaip viskas gerai. :)
Gabremo - taip.

Gabremo rašė...

Tai kad tie pirmi trys yra tv filmai, tai apie juos ir nelabai rašo :DD

Unknown rašė...

Nu apie TV filmus irgi būna gan dideli aprašymai, tačiau aš lietuvių kalba labai daug šiems filmams neradau :P Nenorėjau verst jums iš anglų kalbos, nes juk trailer'į įdėjau ir pamaniau, kad pažiūrėsit ir viskas buk ok ;)

Unknown rašė...

Gabremo - jop ir dar Katie Cassidy. Ironiška, kad jos abi čia draugės, kai per ,,Gossip Girl" pykstasi :D