2012 m. vasario 10 d., penktadienis

Valentino diena

Sveiki visi!

Šiandien nusprendžiau parašyti apie Valentino dieną. Ištikrūjų man Valentino diena jokia šventė tik tiesiog paprasta diena tik su daug širdučių ir Valentino dienai skirtais atvirukais. Galbūt klystu, bet čia tik mano nuomonė. Na gerai, nenukrypkime nuo temos.
Turbūt jei turite vaikina galvojate ką jam šios šventės proga padovanoti ar atspėjau? Turbūt taip. Taigi šiandien truputį jums padėsiu davusi keletą pavydžių ką jam padovanoti.

Puodelis

Puikiai tiks jam padovanoti puodelį. Jei nori kažko originalesnio gali jam padovanoti puodelį su Jūsų kartu nuotrauka. Taigi gerdamas arbatą arba kava jis visada prisimins tave. 

Knygelė 

Truputį nuotrauka netokia kokios norėjau, bet tiks ;).
Prisimink Jūsų meilės istorijos pradžią ir surašyk ją su visomis smulkmenomis. Įtrauk ir tai, apie ką kalbėjotės per pirmus pasimatymus, ar užsilikusias žinutes mobiliajame telefone. Viršeliui gali panaudoti Jūsų nuotrauką. Taip pat nepamiršk knygos pavadinimo. Gali visą meilės istorija pateikti ir nuotraukomis. Tai bus labai originali knyga

Medalis
Manau savo vaikiną tokia dovana tikrai nustebinsi. Nominacija gali būti pavyzdžiui „Tobulam vaikinui“ ar dar kažkas panašaus. Medalis gali būti šokoladinis arba padarytas iš kokios nors patvarios medžiagos, pavyzdžiui medžio.

Rėmelis su Jūsų kartu nuotrauka
 Tiesiog paprasta dovana vaikinui, jei užsiimi dekopažu nusipirk paprastą medinį rėmelį be jokių papuošimų ir pati jį išpuošk. Bus originalu ir labai gražu.

Tikiuosi bent truputėlį padėjau jums sugalvoti ką dovanoti.
Taigi aš nepamirštu ir vienišių ( tokių kaip aš ;)) kurie kol kas neturi savo vaikino. Tik nenukabinkite nosies! Turbūt nejauku Valentino diena stebėti meiliai burkuojančias gatvėse poreles, bet nepasiduokite pavydui ir žinoma liūdesiui, pasistenkite Valentino dieną atšvęsti smagiai draugų būrį.
 Taigi keli patarimai kaip linksmai praleisti Valentino dieną vienišiams:

1. Pasveikink visus draugus ir artimuosius,  vienišiems palinkėk surasti savo antrąją pusę, o porelėms neblėstančių šiltų jausmų.
2. Namie tavęs laukiančiams gyvūnėliams nepamiršk nupirkti kokio nors skanėsto, juk ir jiems reikia Valentino dieną pašveisti, juk jie tau visada rodo meilę :)
3.Pasivaikščiok po mėgstamiausias parduotuves. Tik žvilgsnį nuo burkuojančių įsimylėjėlių nukreipk į parduotuvių vitrinas bei būtinai nusipirk sau ką nors gražaus!
4. Surenk su draugais linksmą Valentino dienos vakarėlį.
5.Jeigu ir surenkti vakarėlio galimybių nėra – nieko baisaus – tik nepamiršk geros nuotaikos ir dumk į naktinį klubą. Kas žino, gal būtent tą dieną šokių aikštelėje tu surasi savo meilę.

Na viskas. Tikiuosi šis straipsnis jus sudomino.

Su pagarba sandrute002 ;)

1 komentaras:

Aigustė rašė...

Geras straipsnis,tik truputį trūksta rišlumo. :)