2010 m. lapkričio 2 d., antradienis

Nugalėtoja + konkursas!!



Sveiki, labai abgailestauju, kad seniai rašiau... Taigi turiu naujienų.. ;] Buvo konkursas kuri panašiau atkartos Lady GaGa ir jį laimėjo Svile2.. ;)) Sveikiname ją.. ;) Štai jos sukurtas makiažas... ;))



Jai priklausys dovana iki 6 sd... ;) Mes maždaug su ja susitarėme.. ;))
Taigi einame prie kitos temos... ;)
Jūs nubalsavote, kad norite kūrybinių darbų.. Tad šiek tiek papasakosiu apie juos.. ;)
Tie kūrybiniai darbai bus tokie.. ;)
Aš Jūsų paprašysiu, kad sukurtumėte kokį šventinį ar dar kokį makiažą, aprangą......
Bet tai buvo tik pavizdys.. ;)) O siųsti bus galima labai trumpai, tik dvi dienas, tad pasistenkite atsiųsti.. ;)) Na dabar skelbiu konkursą.. Aprenkite ir padažykite savo lėle baisiai.. Kaip suprasti baisiai?? Aprenkite kaip valkatą.. :D:D:D Siųsti galėsite iki ketviradienio (Lapkričio 4 d.) 17:00 val.. Prizas bus dovana iki 4 sd.. Siųskite į mano gmail`ą bratsyte@gmail.com . Na tai tiek apie konkursą..
Labai norėčiau, kad komentaruose paliktumėte žinutę.. Gal aš kitaip padariau tuos kūrybinius darbus, jūs manėte turbūt kitaip, jei aš blogai padariau, jūs būtinai palikite komentarą, man kiekvienas bus labai svarbus.. ;)) Taigi tiek šiame pranešime.. ;)) Iki... ;))
Jūsų bratsyte2

2 komentarai:

Unknown rašė...

Nu aš maniau, kad kūrybiniai darbai, tai reiškia, kad nu pvz. aš nufotografuoju savo padarytą sumuštinį ir atsiunčiu tau :PPP Čia tik pavyzdys...

Gabija. :pp rašė...

Na, šis yra susyjęs su Stardoll... ;))na bet gali būti ir tokių po kiek laiko... ;))